Chivix
Chivix
Informasjon
KONTAKT:
Hjemmeside:
www

E-Post:
hansf@live.noPRESSE:
Logotype färg
Logo färg EPS

Logotype svart
Logo svart EPS

Bild färg
Bild färg

Bild svartvit
Bild Svartvit


Bild färg
Bild färg med loggo

Bild svartvit
Bild svartvit med loggo

Fra sin start som duo 1.november 1969 gikk det kun en vei for Chivix. De to som startet det hele var Odd Ødegård og Hans Finnland. Etterspørselen og publikumsresponsen var meget positiv , og samtidig med at store og viktige plasser meldte sin interesse utvidet orkesteret antallet medlemmer i rask takt .

Fra 1973 ble de trio , kvartett i 1980 , kvintett i 1989 og sekstett i 1992. Det som hele tiden har kjennetegnet Chivix ,er at man har valgt musikere fra "øverste hylle" , Vi kan her nevne John Fredriksen og Ole Gunnar Engebretsen fra legendariske Flames , Kjell Isaksen fra Jim Oddwinds , Arild Simensen , Roland Jansson fra svenske Tom Collinz , Arild Mørk og Lasse Løvlie ,-kort sagt kjente musikere i Romerikes musikkliv gjennom flere tiår.

Orkesteret ble ved iherdig jobbing et navn som fikk spille der kun de beste slapp til. Østlandet ble i første rekke det området der Chivix var et "hett" navn. På Chivix sin eneste kassett finner vi "Dark Man" av John "Mykjan" Fredriksen. Dette blir av kjennere betegnet som en av historiens beste shadowbandlåter. Om John ikke lenger er blant oss , vil denne låten ha evig liv !

Med det nye mannskapet i 2007 er alle som til nå har danset til Chivix , vært klare i sin dom. Chivix er tilbake for fullt . Førsteklasses utstyr , et behagelig lydbilde , lyssetting og opptreden etter arrangørers og publikums ønsker, er viktige deler i Chivix også nå i 2007 ! Det er derfor publikum strømmer til i store mengder ,og et fullt dansegolv fra første til siste dans, kjennetegner arrangementene.

Medlemmer
Kjell Tore Kvebekk - Keyboards og vokal
Frits Roar Grøndal -Bass og vokal
Roy Jøran Lauvbakk -Gitarist , vokal
Arild Egelund - Trommer og vokal.
Hans Finnland - Keyboards og trekkspill

Diskografi
Cd-Singel: Vi du værra med så heng på

Spilleplan:
http://www.dansaktuellt.com/showband.pl?id=2563


Print this page


<<Tillbake


© Romerike Dansbandservice 2006-2015 | Tel: 63 - 88 35 35 | Designproduktion Markus Webdesign | Besökare:7400