Christiania m Kjetil Nordfjeld
Christiania m Kjetil Nordfjeld
Informasjon
KONTAKT:
Hjemmeside:
www

E-Post:
kjetil.nordfjeld@gmail.comPRESSE:
Logotype färg
Logo färg EPS

Logotype svart
Logo svart EPS

Bild färg
Bild färg

Bild svartvit
Bild Svartvit


Bild färg
Bild färg med loggo

Bild svartvit
Bild svartvit med loggo

Som vokalist og låtskriver har nå Kjetil Nordfjeld fartet rundt på norske landeveier i mer enn 30 år. Dessuten har han også vært innom både trommesett, keyboards og gitarer på sin ferd.
Som vokalist i Scandinavia var Kjetil med på to utgivelser, med TV-opptredener på samtlige landsdekkende kanaler. Han har samarbeidet med artister som Merethe Trøan og Kate Guldbrandsen, og spilt i forskjellige bandkonstellasjoner med folk som Odd Arne Sørensen (Ingemars), Glenn Bates (Picazzo), Erik Langeland (Septimus, Ingemars), Per Erik Gjedtjernet (Picazzo), Finn Andresen (Anne Nørdsti Band), Gunnar Ryen (Contrazt), Leif Dybendal (Gunnar Fjeldseth Band, Contrazt)
I 1997 startet Nordfjeld opp NORVID A/S, og produserer bl.a. musikkvideoer for norske band.

Kjetil Nordfjeld & Christiania har tidligere utgitt kun 2 album: det første selvtitulerte i 2000 mens "Evig vandring" kom i 2005. De som kjenner Kjetil gir han diagnosen ”periodekreativ”... Mulig det kan være årsaken.
Her er altså deres 3. album - "Sterke saker" - og hvis tittelen er valgt for å beskrive innholdet generelt, kunne et bedre valg neppe vært gjort. For her har Kjetil & co. brukt tiden godt! Et forrykende album med store variasjoner - og svært innbydende instrumentering - nærmest bluegrass-stemning til tider! At Øystein Sunde kun bor noen spydkast fra Kongsvinger, kan vi føle i Sund’ske "Campingpolka". Fra swingende "Din for alltid" til rolige "Mellom himmel og jord" - rett og slett et kjempealbum med noe for enhver smak. Og hvor humoren står godt til alvoret. Flere av låtene har allerede gjort et sterkt inntrykk på NRKs danseband svisj. Og Kjetil har selv skrevet det aller meste, i noen anledninger med god hjelp fra Per Erik Gjedtjernet, Tommy Sæthran og Rune Rudberg.
Når produksjonen er fordelt mellom Kjetil og selveste Morten Nyhus er det heller ikke der noe å trekke.
www.tylden.no

Medlemmer
Kjetil Nordfjeld
Michael Gavril
Fred Morønning
Lars Dahlmann

Diskografi
Vig Vandring - CD
Sterke saker - CD
Kjeltil Nordfjeld & Christiania - CD

Spilleplan:
http://www.dansaktuellt.com/showband.pl?id=410


Print this page


<<Tillbake


© Romerike Dansbandservice 2006-2015 | Tel: 63 - 88 35 35 | Designproduktion Markus Webdesign | Besökare:7400