Ole Ivars
Ole Ivars
Informasjon
KONTAKT:
Hjemmeside:
www

E-Post:
oleivars@oleivars.noPRESSE:
Logotype färg
Logo färg EPS

Logotype svart
Logo svart EPS

Bild färg
Bild färg

Bild svartvit
Bild Svartvit


Bild färg
Bild färg med loggo

Bild svartvit
Bild svartvit med loggo

OLE IVARS ruller videre i sitt 46. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år med gjentagende suksess tatt i betraktning. Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!!

OLE IVARS startet i Hamar-området i 1964 og har stadig mjøsbyen som base. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre. Tidligere har det vært moderlandet som har vært nedslagsfelt, men nå har også svenskene virkelig begynt å interessere seg for dette norske fenomenet, som må sies å være noe langt mer enn et danseband.

I 2007 fikk de sin FØRSTE SVENSKE GULLPLATE! De har spilt for ”folket” i hele sin lange karriere, men i de siste årene har de også spilt for fulle hus i kirker, konserthus , ja, til og med på åpningen av Den Norske Opera & Ballet, ble det Ole Ivars som ble tildelt det ærefulle oppdrag å spille til dans. Da var publikummet kongelige, ministere og andre celebriteter fra inn- og utland. I 2009 gjorde de også stor lykke i Klassefesten med Dan Børge Akerø.

OLE IVARS er nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 6 Priser, pluss den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 10 ganger er de nominert fra 1996 til i dag.

OLE IVARS har solgt over en million plater, og har et tosifret antall GULL og PLATINA-plater, både for LP, CD og DVD.

OLE IVARS vant i 1999 Årets dansebandmelodi på NRK TV med sangen ”Nei, så tjukk du har blitt”. Denne sangen har forøvrig blitt stadfestet udødelig som landeplage, gjennom NRK’s TV-program om låten. Programmet het nettopp Landeplager.

I 2004 kåret NRK OLE IVARS til TIDENES NORSKE DANSEBAND !! Bandet har også fått mange kulturpriser. I 2008 deltok de også i Melodi Grand Prix og kom helt fram til den Norske Finalen i Oslo Spektrum. Bandets låtskriver og bassist, William Kristoffersen, mottok i 2009, Kongens fortjenstmedalje i Sølv, først og fremst for alle låtene han har skrevet gjennom over 25 år. De fleste av dem har Ole Ivars gjort kjent. For å nevne noen av hitene til Ole Ivars kan vi ramse opp: Kongen av Campingplassen, Nei, så tjukk du har blitt, En får væra som en er, Jeg trodde änglarna fanns, Kalle med fela, Spellemannsblod, Fem gule enker, Samefolkets land , Som i Himmelen og Bare går og tar en øl. Sekstitallshitene Regnets Rytme og Line henger også fremdeles med.

Medlemmer
Tore Halvorsen - Sang
William Kristoffersen - Bass og sang
Arild Engh - Trommer
Arne Willy Foss - Saxofoner, fløyte og klarinett
Bjørn Elvestad - Gitarer, steelgitar, trekkspill, fele og kor

Diskografi
http://www.ole-ivars.no/?mid=1004&itemname=Diskografi

Spilleplan:
http://www.dansaktuellt.com/showband.pl?id=329


Print this page


<<Tillbake


© Romerike Dansbandservice 2006-2015 | Tel: 63 - 88 35 35 | Designproduktion Markus Webdesign | Besökare:7400