Rios
Rios
Informasjon
KONTAKT:
Hjemmeside:
www

E-Post:
riosorkester@telia.com



PRESSE:
Logotype färg
Logo färg EPS

Logotype svart
Logo svart EPS

Bild färg
Bild färg

Bild svartvit
Bild Svartvit


Bild färg
Bild färg med loggo

Bild svartvit
Bild svartvit med loggo

Vi gjorde vår första spelning i Hönsa Bygdegård 1992. Utgångsort för oss är skärgårdskommunen Mariestad vid värnens vackra strand.

Rios startades som ett fritidsprojekt som utecklats genom åren.

2000 spelade bandet in en mini-cd med sju låtar på som blev väl mottagen av media och danspublik. Med på skivan har man en orginallåt som bandeti hade äran med att ha på norsktoppen där vi låg i hela tio veckor.

Året efter (2001) var Rios med och tävlade i dansbandsjakten som går av stapeln varje år under dansbandsveckan i Malung.

I spelplanrn finns dansställen i hela Sverige och även en hel del i Norge. Sommaren

2004 släppetes en ny cd med tv¨låtar på som även den blivit väl mottagen av media och danspublik.

Medlemmer
Bengt Karlsson - Sång, sax, gitarr
Henry Nilsson - Klaviatur & Kör
Urban Wahlin - Bas, sång
Shiam Dhokia - Trummor, sång

Diskografi
1997: Kasett - Johanna
1997: Samlings-cd - Dansband i tiden 2
2000: CD - Varje gång
2004: CD-Singel, Sommar
2009: CD-Singel, Jag tror på kärleken

Spilleplan:
www.riosorkester.se


Print this page


<<Tillbake


© Romerike Dansbandservice 2006-2015 | Tel: 63 - 88 35 35 | Designproduktion Markus Webdesign | Besökare:7400